UWV online werkgeversmiddag

Wat een opkomst bij het webinar van de online werkgeversmiddag van UWV Zeeland. Meer dan 200 deelnemers! Onder leiding van Toine Witters (manager UWV Zeeland) ging ik samen met Jan van der Maden (arbeidsdeskundige) in gesprek over verzuimmanagement. Wanneer je te maken krijgt met verzuim, krijg je ook te maken met (financiële) risico's en hoge kosten. Door invulling te geven aan verzuimmanagement én vooraf inzicht te hebben in de financiële gevolgen van verzuim, kan je schadelasten beheersen en beperken.
Tip: begin met de controle van je Whk-beschikking. Deze valt binnenkort op de mat! 

Het webinar is terug te kijken via deze link: Werkgeversevenement 19 nov UWV WERKbedrijf Zeeland - WebinarGeek (lnkd.in)

Meer blogs

prinsjesdag

Veranderingen per 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 treden er een aantal wetswijzigingen en regelingen in werking die belangrijk kunnen zijn voor je personeels- en verzuimbeleid. We hebben de belangrijkste wijzigingen voor je samengevat.

Compensatie Transitievergoeding

Compensatie Transitievergoeding

Regeling Compensatie Transitievergoeding langdurige arbeidsongeschiktheid, vanaf vandaag aan te vragen via de site van het UWV

 

eerste kamer

Veranderingen HR 2021

In 2021 treden er een aantal wetswijzigingen en regelingen in werking die belangrijk kunnen zijn voor je personeels- en verzuimbeleid. we hebben de belangrijkste wijzigingen voor je samengevat.