Testimonials

Yvette is al jaren ons contactpersoon als het gaat om verzuimverzekeringen. De regelgeving verandert snel, maar Yvette is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze geeft daarbij ook altijd eerlijk advies. Advies waar je echt iets aan hebt!

Niet alleen is Yvette voor ons de spil tussen het bedrijf en de verzekering, maar belangrijker nog: ze is bij ons ook de spil tussen de directie en de werknemer. Als het om verzuim gaat is er altijd een emotionele factor die meespeelt en Yvette heeft daar een onafhankelijke rol in. Zij kan de situatie objectief bekijken, wat waardevol is voor zowel werknemer als werkgever. Het geeft een gevoel van vertrouwen voor beide partijen.

Eerst namen wij maar enkele diensten af bij Yvette via InZet, maar alle stappen binnen het traject zijn verbonden met elkaar. Daarom gaat tegenwoordig ons complete ziekteverzuimtraject via InZet en dit raad ik ook aan andere bedrijven aan. Op deze manier zit er bij elke stap binnen het traject een onafhankelijk persoon tussen, die een objectief en eerlijk advies geeft. Ik zou iedereen met personeel in dienst, of dat nu 4, 10 of meer dan 50 man is, aanraden om gebruik te maken van de diensten van InZet!

Website De Koeijer Schilders

Website Roegiers Glas

logo de koeijer

Antwan de Punder

Directeur De Koeijer Schilders en Roegiers Glas

“Wij maken al een aantal jaren gebruik van de service van Yvette via InZet. Je kunt veel informatie vinden over het verzuimtraject, maar je intern bekwamen hierin is bijna niet mogelijk. Zaken over het hoofd zien kan grote consequenties hebben voor zowel de werknemer als werkgever. Het is daarom belangrijk dat dit proces goed verloopt.

De informatie die Yvette verstrekt is waardevol; ze weet precies wanneer de controlemomenten plaatsvinden en wanneer er verplichtingen zijn voor de werkgever. Dit is zeer wenselijk binnen dit lastige traject. Yvette is voor ons een klankbord en zorgt ervoor dat wij beter op de hoogte zijn. Daarnaast begeleidt ze ons bij de stappen die genomen moeten worden binnen het verzuimtraject.

Het specialisme van InZet is voor werkgevers interessant, omdat het de terugkeer van de werknemer kan versnellen en hiermee de kosten kan beperken. De situatie wordt bekeken vanuit zowel de werkgever als de werknemer, want beide partijen hebben last van verzuim. InZet helpt je hier een balans in te vinden. En waar je als werkgever denkt dat een traject afgesloten kan worden, kijkt InZet verder: er wordt rekening gehouden met zaken waar het verzuim effect op heeft, zoals bijvoorbeeld het effect op de WHK premie.      

Yvette is een zeer prettige persoonlijkheid en in haar rol als adviseur is ze behalve zakelijk ook empathisch. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. Je kunt haar bovendien altijd bellen voor advies, hierin neemt ze de tijd voor je en geeft je net dat stukje meer informatie dan je vraagt. Yvette heeft een enorme toegevoegde waarde voor bedrijven!”

De Kring

Mariska Ploeg

De Kring Roosendaal

Ik ben met Yvette in contact gekomen tijdens een netwerkbijeenkomst en op dat moment had ik net een dossier lopen omtrent verzuim. Dit was de eerste keer dat ik in contact kwam met een dergelijk traject en ik werd geconfronteerd met het feit dat wij niet genoeg kennis in huis hadden over de handelingen binnen het verzuimtraject. Daarom besloot ik om Yvette via InZet in te huren. Yvette heeft hiermee de last van mijn schouders genomen en neemt de regie over het verzuimtraject.

Binnen het verzuimtraject zijn wij als organisatie leidend richting onze medewerker, maar Yvette pakt de leiding richting arbodienst en verzekeraar, omdat zij de kennis in huis heeft om het traject naar behoren te laten verlopen. Ze informeert ons over het traject en de vervolgstappen, en voert deze stappen desgevraagd ook uit voor ons.

Wanneer je te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, zou ik InZet zeker aanraden. Yvette ontzorgt je binnen het gehele traject, van de eerste ziektedag tot de afwikkeling. Dit is vooral fijn als je niet thuis bent in het verzuimtraject of wanneer je geen uitgebreide HR afdeling hebt. Je kunt met elke vraag bij haar terecht en als ze iets niet weet zoekt ze het voor je uit. Ze schakelt makkelijk, en reageert snel en deskundig. Buiten deze proactieve aanpak en deskundigheid is Yvette ook gewoon een enorm leuk mens. Dit maakt de samenwerking prettig en laagdrempelig.

Kortom: de kennis van Yvette is een goede aanvulling wanneer je te maken krijgt met verzuim, ze biedt echt een extra hand. Ik ben super tevreden over de samenwerking met Yvette en InZet!

logo zsbb

Eric Koopmans

Zeeuwse Stichting voor Beheer en Bewindvoering

In eerste instantie hebben wij Yvette benaderd voor advies op het gebied van Ziektewet en/of WGA-eigenrisicodragen, verzuimverzekeringen en ARBO dienstverlening. Al snel is de samenwerking uitgegroeid tot veel meer.

Yvette is zeer goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving rondom verzuim in de breedste zin. Door deze kennis, en haar enorme oplettendheid, heeft zij veel sterk en nuttig advies kunnen geven. De aanpak van Yvette is nauwkeurig, doelgericht en grondig maar vooral creatief en mensgericht. Yvette onderscheidt zich naar ons idee echt door deze laatste twee eigenschappen; haar creativiteit en enorme mensgerichtheid. Zij heeft respect voor de menselijke kant, kan zich heel goed inleven in de organisatie, komt met oplossingen waar andere partijen nog niet aan hadden gedacht en houdt zakelijke aspecten ook altijd in beeld.

Door de samenwerking met Yvette hebben we echt een paar hele mooie resultaten mogen boeken voor onze waardevolle collega’s en de organisatie.  Daarnaast is samenwerken met Yvette ontzettend fijn. Wij kunnen haar dienstverlening alleen maar van harte aanbevelen.

omoda

Elodie Koopman-Janse

HR manager Omoda