Duurzame inzetbaarheid

Je werknemers zijn je grootste kapitaal, daarom wil je een aantrekkelijke werkgever zijn. Als werkgever wil je veerkrachtige en gemotiveerde werknemers en natuurlijk een goede sfeer op de werkvloer, met zo min mogelijk zieke collega’s.

Maar hoe zorg je als organisatie ervoor dat je werknemers fit en bevlogen blijven? En als er iemand uitvalt; hoe zorg je er dan voor dat deze werknemer weer snel inzetbaar is en blijft?

Het is geen geheim dat werknemers die zich goed voelen op de werkvloer zich minder snel ziek melden. Een gezonde en fitte werknemer is daarom belangrijk. Als bedrijf is het daarom goed om inzicht te hebben in de risicofactoren van je organisatie en je verzuim en te streven naar duurzame inzetbaarheid. Want dit kan je al gauw een paar honderd euro per dag besparen. Wij geven jou grip op de risicofactoren door de volgende stappen te ondernemen:

Vitaliteit
 • Inzicht in risico's
  Met onze bedrijfsscan en verzuimanalyse brengen wij de risico's in kaart en geven advies over de oplossingen.
 • Grip op risico's
  Samen kijken we naar de mogelijkheden om de risico’s te voorkomen en te beheersen. Wij adviseren je hierbij over de beste aanpak
 • Zekerheid
  Wij bieden oplossingen en een doeltreffende aanpak. Door de verzuimkosten te verlagen en de inzetbaarheid te verhogen maak je je organisatie financieel weerbaarder.
 • Geïntegreerde aanpak
  Door de kennis van inzetbaarheid en verzuim aan elkaar te koppelen, ontstaat er een focus op het grotere geheel. Hierdoor is het makkelijker om kansen te zien en daarop in te spelen.
 • Op maat
  Onze dienstverlening en adviezen zijn afgestemd op jouw specifieke situatie en behoefte.
 • Ontzorgen
  Wij bieden een ‘one-stop-shop’: 1 aanspreekpunt voor al je vragen. Zo weet jij altijd waar je terecht kan.
Inzetbaarheid_Inzet

Duurzame InZetbaarheid en Vitaliteit

Met onze dienstverlening 'Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit' geven we je op organisatieniveau advies op het gebied van ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan oa leiderschap-en teamontwikkeling, strategische personeelsplanning en talentontplooiing, performance management, arbeidsomstandigheden, gezondheidsbevordering en HR support.

Op medewerkersniveau adviseren wij je op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit vanuit de pijlers Motivatie & Betrokkenheid, Gezondheid & Energie, Vaardigheden & Vakkennis en Werk & Privé in balans.

Wij werken hiervoor samen met verschillende professionals. Daardoor kunnen wij jou een totaalconcept bieden!

Lees hier meer over Vitaliteit

 

Beste Yvette, ik heb jou in september 2020 uitgenodigd om een verkort coachings-gesprek te voeren met mijn personeelslid. De reden hiervan was dat ik haar tweemaal een contract had gegeven en ik in twijfel was of ik haar een derde contract zou geven. Ik vermoedde wel dat zij de potentie had maar zij uitte het niet. Om haar en daarbij ook ik als werkgever een kans van slagen te geven heb ik jou uitgenodigd met haar in gesprek gegaan. Eerst wekelijks, daarna tweewekelijks en de laatste 2 keer maandelijks. Het resultaat is dat ik haar nu 1,5 maand voor afloopdatum een verlenging heb gegeven voor 1 jaar.  Voor ons betekent dit beiden winnaars. Dank voor je inspanningen. Omdat jij bekend bent met verzuim en alles wat erbij hoort, hebben wij dit mede door jou voorkomen.

Coachingtraject

recensie werkgever

In september 2020 werd mij gevraagd om contact te hebben met een coach om mee te praten. Ik vond het vreemd om met een vreemde over mijn werk te praten, vooral omdat het allemaal digitaal ging. Een face-to-face gesprek is toch anders dan even bellen. Al gauw bleek dat ik heel makkelijk met je kon praten en bleken onze gesprekken een fijn einde van mijn werkweek te zijn.
De communicatie tussen mij en mijn baas is onwijs verbeterd door de tips en handvatten die jij mij hebt gegeven. Nu, een paar maanden later, zit ik zelfverzekerd op kantoor met mijn nieuwe contract op zak. Er wordt beter gecommuniceerd en we werken samen met, in plaats van langs elkaar. Hiervoor wil ik je hartelijk danken!

Coachingtraject

recensie werknemer

Samenwerking

Wij werken samen met diverse professionals

Daardoor kunnen wij jou een totaalconcept bieden!