Abonnementen en tariefvormen

Samen nemen wij de regie op het proces rond verzuim en Sociale Zekerheid. Maar iedere organisatie is anders en daarom vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk, waarin aandacht is voor het belang van de werkgever en de werknemer.

We houden rekening met jouw behoeftes en wensen en hierop stemmen wij onze dienstverlening af. Je kunt daarom kiezen voor verschillende abonnementen en tariefvormen. Zo kun je kiezen voor een InZet sterrenabonnement, een InZet sterrenkaart, maatwerk en éénmalige dienstverlening tegen een vast tarief of op basis van een uurtarief. Wij begeleiden en adviseren jou dus afhankelijk van jouw behoeftes en in elke fase van het arbeidsongeschiktheidsproces: van verzuimmelding tot aan de controle van de WHK-beschikking. Alles is mogelijk!

sterrenpakket

InZet Sterrenabonnementen

Transparantie is voor ons belangrijk binnen onze dienstverlening. Daarom hebben wij het InZet sterrenpakket samengesteld. Je kunt hierbij kiezen uit een 1 ster-, 2 sterren- of 3 sterrenpakket. Daarnaast is het ook mogelijk om het pakket modulair op te bouwen. Zo kun je kiezen welke dienstverlening het beste bij jouw behoeftes past. En ook belangrijk: je krijgt een duidelijke omschrijving bij de dienstverlening binnen elk pakket, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan!

/ Sterrenpakket 1: je kunt onbeperkt vragen stellen op het gebied van HRM, verzuim en inkomensverzekeringen.

/ Sterrenpakket 2: wij begeleiden je tijdens de 4 controlemomenten

/ Sterrenpakket 3: wij geven begeleiding tijdens de periode Poortwachter en geven financieel inzicht.

 

Strippenkaart

InZet Sterrenkaart

Al je vragen stellen zonder vast te zitten aan een abonnement? Dan is de InZet sterrenkaart iets voor jou! We stellen vooraf het aantal vragen of uren vast die je binnen een bepaalde periode kunt inzetten.

Maatwerk

Iedere ondernemer en situatie is anders, daarom voeren wij een gesprek met jou om tot een advies op maat te komen, met duidelijke afspraken over het tarief. Zo ben je zeker van een persoonlijk advies, zonder verrassingen achteraf.

Eenmalige dienstverlening

Je kunt ook kiezen voor losse dienstverlening. Dit kan bijvoorbeeld een dossieranalyse zijn of de controle van de beschikking Werkhervattingskas (WHK-beschikking), maar ook ondersteuning in de keuze van eigenrisico dragerschap WGA en/of Ziektewet. Per dienstverlening hebben wij een vast tarief samengesteld. 

 

infographic